Kurser


Att vi delar med oss av vår kunskap är en självklarhet. Utöver våra egna konstnärliga produktioner håller vi en rad olika kurser, för alla åldrar. Vi kan både glas och cirkus!

För barn och unga

Jonglera, skapa egen glaskonst, göra volter eller skapa glasmusik? Vi utvecklar och arrangerar kurser och projekt för barn och unga inom cirkus, konstpedagogik och musik.

I kursen Circus Camps (11-14 år) lär du dig jonglering, gå på lina, akrobatik och mycket mer! Kursen ges under sommarlovet eller höstlovet, på olika platser i Växjö Kommun och Lessebo Kommun.

Glasskolan (9-11 år) är en spännande och kul kurs i konstglas för barn där varje deltagare själv utformar sitt eget glaskonstverk. Vi är två pedagoger som jobbar med mindre grupper med rykande varmt glas i en glashytta.

Vill du ha information om kurser, skriv till oss på info@circusglassroyale.se

För privatpersoner och företag

Att få prova på något nytt är lika kittlande varje gång, oavsett vad man har för bakgrund eller tidigare erfarenheter. Vi erbjuder workshops i glasblåsning, konstglas och cirkus – något man bara måste prova på!

Tillsammans med gruppen närmar vi oss på ett lekfullt sätt det varma och kalla glaset. Samarbete och skapande i en glashytta passar lika bra för möhippan som för teambuilding på jobbet.